Na de succesvolle theatertour “Omsingeld” , neemt Gene Thomas je met zijn nieuwe show “Kom wat dichterbij” mee op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen.
In deze pakkende voorstelling vertelt onze singer /songwriter / presentator en muzikale duizendpoot grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn piano en gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, van X-Session tot Liefde voor muziek en alles ertussen.
“Kom wat dichterbij” is een interactieve show , waar een aantal mensen uit het publiek de kans zullen krijgen om samen met Gene op podium in de zetel te komen zitten. Zij zullen up close kunnen genieten van een ballade zoals ze hem nooit gehoord hebben.

Voor rolstoelpatiënten en eventuele begeleiders worden er bij ieder event aparte plaatsen voorbehouden en gelden dus dezelfde tickets.


Omschrijving Prijs Fee Aantal
Gene Thomas - Zitplaats
Deze zitplaatsen zijn ongenummerd. Onze zaalbegeleiders zorgen er echter voor dat je altijd samen kan zitten. Bovendien heb je op elke plaats in de zaal zeer goed zicht op het podium.
25,00 EUR 1,50 EUR
Gene Thomas - Diner ticket
Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen incl. 3-gangen diner vanaf 2,5 u voor de show. Je wordt na aankoop van diner-ticket(s) tijdig op de hoogte gebracht van de verdere praktische info via [email protected]
75,00 EUR 1,50 EUR
Totaal
0,00
EUR

Vragen ivm tickets?

Helpdesk (ma-vr: 16u-22u, za: 10-20u): +32 266 961 93
Mail: [email protected]